Novinky | Videa

ARCHEONIC

Video | 26.12.16

AWRIZIS

Video | 14.10.16

DYING PASSION

14.10.16

X-CORE

Video | 13.10.16

ROOT - Kärgeräs - Return From Oblivion

29.09.16

MALIGNANT TUMOUR

Video | 20.09.16

SLAYER

Video | 07.09.16

SUBROSA, SINISTRO v ČR

06.09.16

FEASTEM v ČR

06.09.16

JINJER

Video | 06.09.16

Více

Echoes

Live - nejbližší akce

Dabatáze neobsahuje žádný záznam

Recenze

VADER - Impressions In Blood

VADER - Impressions In Blood

2006 Regain Records

Abychom oživili tuto recenzi, představme si nahrávku "Impressions In Blood" jako slečnu, kterou podrobíme prohlídce. Samozřejmě nejsme doktoři, takže sice prozkoumáme veškeré taje jejího těla, ale budeme přitom labužnicky pomlaskávat, pohvizdovat a dalším pro doktora nevhodnými chováním oceňovat její tělesné a duševní kvality. Takže hurá na to!

Naše dívka je ryzí polská deathmetalistka s krásně vychlastaným hlasem, v deathmetalu patřícím k těm snáze identifikovatelným. Na první pohled je patrné, že jde o velmi atraktivní slečnu, neboť dokonale naplňuje ideál krásy dnešní doby - míry 90:60:90, tj. výborný zvuk, vypilovaný k dokonalosti. Již samotný pohled na ni, bez bližšího zkoumání, navozuje příjemné stavy. Zapomněl jsem říct, že už jsme z ní dávno strhli šaty, plné bizarních motivů z dílny jakýchsi střelených Seth-design. Stejně jen odváděly pozornost od toho, co je pod nimi. Na druhou stranu, která slečna, rozuměj kapela, si oblékne tričko, které bude třeba celé bílé, pouze s nápisem "deathmetalová hudba". Oblečení dnes prodává, to ví každá, která se chce jen trochu líbit. (Ironií je, že chlapi/recenzenti se zajímají jen o to, kde se co rozepíná.)

Když jsem mluvil o tom, že je to ryzí deathmetalistka, nemyslel jsem tím, že by byla uzavřená novým věcem. Ke svému tradičnímu metalovému tričku, černé sukni s pyramidkami a gládám si oblékla ještě velice elegantní plášť - orchestr. Je sice pěkný, a ona sama ho předtím nikdy nenosila, ale už to udělala spousta holek před ní a navíc je tím dost připomíná. No jo, když se za výlohou objeví kabátek s nápisem "orchestrální vyhrávky á la Nile/Dimmu Borgir", tak to zřejmě musí mít všichni. Faktem ale zůstává, že jako doplněk jí to opravdu sluší.

Co se týče jejích nohou, tj. bicích, tak slečinka není žádný ořezávátko, nejenže si místo střednětempového poklusu oblíbila sprinty - parádní sypačky, ale navíc s klidem zdolává i docela zapeklité překážkové tratě - bohaté přechody. A to bez jediné chybičky!!! Její nožky jsou tou nejdokonalejší částí, na které stojí všechno ostatní. Sice má krásná ňadra - kytary, ale během bližšího ohledání vyjde najevo, že jsou to silikony!!! Během těch sprintů se sice hýbají stejně rychle jako nohy, jenže postrádají krásu přirozených ženských ňader-jakýchkoli silných riffů. I když jsou to prsa velká - skvěle nazvučená, a při běhu lítají perfektně nahoru a dolů, nakonec se nestane nic jiného, než že si těmi prsy vymlátí při běhu zuby.

Co se týče její povahy…nesmíte s ní moc mluvit, moc se vyptávat - zaposlouchávat se. Nejlepší bude dát si pár piv a užít si ji takovou, jaká je. Jednodušší, ale skvěle vypadající. Nerad to říkám, ale je to zkrátka holka jen na to jedno. Záleží tedy na mužích, co u žen preferují…

sestava: Peter - vokály, kytara, Dary - bicí, Maser - kytara, Novy - baskytara
produkce: Wojtek & Slawek Wiesławscy
čas: 37:51
země původu: Polsko
styl: death
odkaz: www.vader.pl
tracklist:
1. Between Day and Night
2. ShadowFear
3. As Heavens Collide...
4. Helleluyah!!! (God is Dead)
5. Field of Heads
6. Predator
7. Warlords
8. Red Code
9. Amongst the Ruins
10. They Live !!!
11. Raining Blood*
(Japanese edition only)
12. The Book

Hodnocení

autor:

75 %

čtenáři:

89 %

hodnotilo: 18


Diskuze

Žádný komentář. Buďte první...!

Top články

Více

Nejnovější diskuze

FEASTEM - World Delirium

Pavel borovička anonym
27.08.18 | 12:30:30

DIMMU BORGIR - Puritanical Euphoric Misanthropia

vlada_t anonym
01.06.18 | 08:03:27

KING SIZE - King Size

Jana Škripová anonym
08.04.18 | 21:37:43

SANTANA - Shape Shifter

Bohumil Mišurec anonym
04.04.18 | 17:26:47

Gary Numan - Pure

Vojta anonym
09.03.18 | 11:35:36

OLYMPIC - Jedeme, jedeme

Péťa Jandodfil anonym
01.03.18 | 20:12:03

LAKE OF TEARS - Illwill

JB anonym
05.02.18 | 04:48:01

FEAR FACTORY - Genexus

stefanos anonym
04.01.18 | 20:19:40

MECHINA - Acheron

Petr anonym
28.11.17 | 14:18:03

DEVIN TOWNSEND PROJECT - Deconstruction

insun anonym
14.10.17 | 11:13:24

Více

Audio

ZNOUZECTNOST - Beat Simplicitas

Čech Orba
Přehrát
Každý věk má hrdiny
Přehrát
Jedeme v autě
Přehrát

Beata Hlavenková - Theodoros

Ιανουάριος
Přehrát
Φεβρουάριος
Přehrát
Μάρτιος
Přehrát
Απρίλιος
Přehrát

DARK GAMBALLE - Zatím dobrý

Bon Pari
Přehrát
Netopýr
Přehrát
Svět za dekou
Přehrát

Více

Video

ARCHEONIC

26.12.16


AWRIZIS

14.10.16


X-CORE

13.10.16


MALIGNANT TUMOUR

20.09.16


SLAYER

07.09.16


Více

Facebook   MySpace   YouTube