Novinky | Videa

ARCHEONIC

Video | 26.12.16

AWRIZIS

Video | 14.10.16

DYING PASSION

14.10.16

X-CORE

Video | 13.10.16

ROOT - Kärgeräs - Return From Oblivion

29.09.16

MALIGNANT TUMOUR

Video | 20.09.16

SLAYER

Video | 07.09.16

SUBROSA, SINISTRO v ČR

06.09.16

FEASTEM v ČR

06.09.16

JINJER

Video | 06.09.16

Více

Echoes

Live - nejbližší akce

Dabatáze neobsahuje žádný záznam

Recenze

INTERNAL DAMAGE - Age of Violence

INTERNAL DAMAGE - Age of Violence

2012 EveryDayHate

čas: 29:40
země původu: Rusko
styl: grindcore

Když jsem si tohle album pustil poprvé, tak jsem si během úvodního dvouminutového bubenického sóla vzpomněl na album "From Eneslavement To Obliteration" a když jsem pod ním v závěru uslyšel stejný sampl jako v "Discordance" tak jsem měl jasno – uctívači NAPALM DEATH. Tak jsem byl zvědavý, co bude následovat. Sólo plynule přešlo v další skladbu začínající pomalejší hutnou pasáží se zpětnou vazbou, zboostrovanou basou a pak se rozjela pořádně rychlá smažba.

Klidně bych mohl napsat, že tohle je old school grindcore s trochou vlivů starého death metalu a špinavostí crustu a skončit. Protože tohle je všeříkající. Songy ve většině tak kolem dvou minut jsou docela pestré, takže se posluchač nudit nestihne. Klidnější pasáže přecházejí v sypačky, ty pak ve střední tempo a tak dále. Je to těžká kanonáda a nástroje jsou ostré jak břitva. Jde slyšet, že kluci mají samozřejmě rádi ať už výše zmíněnou legendu z Birminghamu, tak třeba TERRORIZER, ROTTEN SOUND, PHOBIA, BENEDICTION nebo ENTOMBED. Trochu vybočuje svou atmosférou skoro pětiminutová "Downfall" nebo valivá "Casual Blasphemy". Do muziky se perfektně hodí přidušený řev a občas ve vokálech přispěli i kámoši ze spřízněných kapel.

Nahrávka disponuje solidním zvukem, který je, jak se patří, hutný a přitom stále čitelný. I po obsahové stránce má kapela co říct, protože texty se zaobírají sociálně-politickými tématy ("Moje oči byly zapečetěny, protože jsem byl počat, abych zvýšil podmínky bezduché spotřeby díky vymytí mozku inzeráty. Poslušně jsem udělal to, co nabízí systém. Žiju jen spotřebou! Konzum - cesta na celý život."), tak jak to vždy bylo v grindcore pravidlem. Tahle partička je docela plodná a v relativně krátkém horizontu pár let stihla vydat demokazetu, debutní CD a split 7"EP (s UNHOLY GRAVE). A krátce po nahrání tohoto druhého alba šli opět do studia točit nové songy, které se v budoucnu objeví na nějakých EP.

Z Petrohradu je cesta dlouhá, takže těžko odhadnout, jestli INTERNAL DAMAGE v našich končinách někdy naživo uvidíme. Ale třeba nějaké turné časem bude, label mají z Polska a potom už je to relativně kousek. Na festivalech jako Obscene Extreme nebo Play Fast Or Don't by se kluci určitě neztratili.

Odkazy:
Facebook
vk.com/club15456068

sestava: Kostek – zpěv, kytara, Arturio – kytara, Eugen – baskytara, Dym – bicí; hosté: Alex (DISTRESS) – zpěv, Danila (KISTA) – zpěv, Paul (CHAMBER OF TORTURE) – zpěv
tracklist
1. Age Of Violence
2. Under Surveillance
3. Our Aim – Your Slavery
4. Enslaved
5. Legitimate Genocide
6. Trendy, But Dead
7. Trust Is Disrupt
8. Downfall
9. Consumer
10. Education
11. Conspiracy´s Within Our Government
12. Prison Regime
13. Casual Blasphemy

Hodnocení

autor:

70 %

čtenáři:

zatím nehodnoceno


Diskuze

Žádný komentář. Buďte první...!

Nejnovější diskuze

MECHINA - Acheron

Mirdas anonym
12.03.17 | 23:01:15

ETHEREAL PANDEMONIUM - Lost'N'Sound

Tomas anonym
10.02.17 | 09:56:59

MECHINA - Acheron

Jakub anonym
14.12.16 | 19:49:46

JOHN FRUSCIANTE - The Empyrean

pavel anonym
01.12.16 | 18:30:06

Aerodrome festival 2016

Garfield anonym
20.10.16 | 21:45:34

Aerodrome festival 2016

Hulvat anonym
20.10.16 | 15:49:39

Aerodrome festival 2016

Avram anonym
19.10.16 | 12:35:02

Aerodrome festival 2016

Banán anonym
09.10.16 | 09:33:42

Aerodrome festival 2016

Garfield anonym
30.09.16 | 22:43:18

Ian Glasper - The Day the Country Died: A History...

Darker anonym
30.09.16 | 08:10:43

Více

Audio

ZNOUZECTNOST - Beat Simplicitas

Čech Orba
Přehrát
Každý věk má hrdiny
Přehrát
Jedeme v autě
Přehrát

Beata Hlavenková - Theodoros

Ιανουάριος
Přehrát
Φεβρουάριος
Přehrát
Μάρτιος
Přehrát
Απρίλιος
Přehrát

DARK GAMBALLE - Zatím dobrý

Bon Pari
Přehrát
Netopýr
Přehrát
Svět za dekou
Přehrát

Více

Video

ARCHEONIC

26.12.16


AWRIZIS

14.10.16


X-CORE

13.10.16


MALIGNANT TUMOUR

20.09.16


SLAYER

07.09.16


Více

Facebook   MySpace   YouTube