Novinky | Videa

ARCHEONIC

Video | 26.12.16

AWRIZIS

Video | 14.10.16

DYING PASSION

14.10.16

X-CORE

Video | 13.10.16

ROOT - Kärgeräs - Return From Oblivion

29.09.16

MALIGNANT TUMOUR

Video | 20.09.16

SLAYER

Video | 07.09.16

SUBROSA, SINISTRO v ČR

06.09.16

FEASTEM v ČR

06.09.16

JINJER

Video | 06.09.16

Více

Echoes

Live - nejbližší akce

Dabatáze neobsahuje žádný záznam

Video - Recenze

Obscene Extreme 2006

Obscene Extreme 2006

2007 Obscene

Festivalová sezóna je za námi, a aby fanoušci mohli vzpomínat na noci probdělé s hektolitry piva a pulsujícími ušními bubínky, tak je tu opět další díl DVD zachycující daný ročník Obscene Extreme. Na dvou DVD nosičích je hudby požehnaně. Inu sedmačtyřicet kapel je sedmačtyřicet kapel, a jelikož každá zde má díky "délce" svých produkcí i několik písní, je vskutku na co koukat i co poslouchat. Z takového množství kapel občas člověku přechází oči i uši kolem, tudíž vyzdvihnu kapely, které vyčnívají z už tak celkově kvalitní produkce. Po zásadním zjištění, že jak zvuk, tak obraz jsou ucházející, zmiňme (ze zástupců prvního DVD) tyto: WARGORE s výborným vokálem a skvělou hráčskou precizností; NAILED - skvělý šlapavý death/grind; NEGLIGENT COLLATERAL COLLAPSE s malým kotlem pod podiem; WASTEFORM s nepřehlédnutelným prostorově výrazným zpěvákem; SINISTER - ztělesněná temnota pomalejšího tempa, ale i tak dost uhrančivá; CRIPPLE BASTARDS - sympatické vystoupení ve fotbalových dresech, které ukázalo, že černá barva a dlouhé vlasy nejsou v tvrdém ranku nutností; MINCING FURY AND GUTTURAL CLAMOUR OF QUEER DECAY - kteří baví nejen posluchače, ale i sebe na podiu; duo PRETTY LITTLE LOVERS - ve složení kytara a bicí, u kterého jenom člověk kouká, co je ten kytarista za blázna. Jako bonusy nalezneme rozhovory s kapelami, v nichž se dozvíme, že SPLITTER byli nervózní z velkého počtu posluchačů i jak málomluvní jsou DISMEMBER. Všechny kapely, které odpovídaly na dotazy, opěvují Obscene Extréme, jediný evropský festival tohoto druhu, který v důsledku umožňuje kapelám, které jsou zvyklé hrát po klubech, zakusit atmosféru velkých pódií. Co na rozhovorech nesedí, jsou téměř totožné otázky pokládané všem kapelám.

Na druhém DVD zaujmou především SPASM se svým sranda grindem se zpěvákem v dámských plavkách, které mu slušivě sedí a hlavně svými názvy písní (v překladu zní asi takto: "Mezizubní ochlupení v rozkvětu"), dále techničtí (co se především basáka týče) SEPTYCAL GORGE, SYLVESTER STALINE se zpěvákem uprostřed fanoušků, chytlaví TEARS OF DECAY, ale i PUTREFIED se skvělým záhrobním vokálem, TOXIC BONKERS se svojí nakažlivou hudbou, ALIENATION MENTAL s maskami Čurbyho na obličejích, DRILLER a jejich rock and roll. Co zklamalo jsou příliš upovídaní GUT. DISMEMBER stejně jako letos na Brutalu drtí... Z bonusů nelze nevyzdvihnout velmi zajímavé vystoupení industriálních NAPALMED a pro Hell Show, kterou by ne každý chtěl zažít na vlastní kůži.

Podobně jako tomu je u jiných "vzpomínkových" festivalových DVD, které začaly pronikat i do našich končin, je i DVD OE 2006 určeno jak pro oči těch, kteří touží zavzpomínat, tak ty, kteří chtějí ochutnat atmosféru akce i vystoupivších interpretů takříkajíc zprostředkovaně.

čas: 184 + 183 minut
styl: death/grind/crust/core
odkaz: www.obscene.cz
tracklist:

DVD1: ATTACK OF RAGE, ETERNAL BLEEDING, WARGORE, JIG-AI, SMASHED FACE, D.H.I.B.A.C., LAMA TEMATICE, WORLD DOWNFALL, NAILED, N.C.C., SPLITTER, WASTEFORM, INTERNAL SUFFERING, SINISTER, CRIPPLE BASTERDS, DEAD INFLECTION, SQUASH BOWELS, MINCING FURY AND GUTTURAL CLAMOUR OF QUEER DECAY, PRETTY LITTLE FLOWER, SAYWHY?, DISTURBANCE PROJECT
bonusy: rozhovory

DVD2: SPASM, BUFO, BOLESNO GRINJE, SEPTYCAL GORGE, SYLVESTER STALINE, TEARS OF DECAY, ACROHOLIA, PUTREFIED, SICKBAG, EPITOME, TOXIC BONKERS, MUMAKIL, ALIENATION MENTAL, FROMTHEASHES, PISSCHRIST, F.U.B.A.R., MASSGRAV, DRILLER KILLER, SKITSYSTEM, GUT, DISMEMBER, BLOCKHEADS, BATHUB SHITTER, NASHGUL, DEFEATED SANITY, UPRISE
bonusy: NAPALMED, HELL.CZ

Hodnocení

autor:

nehodnoceno

čtenáři:

100 %

hodnotilo: 1


Diskuze

Žádný komentář. Buďte první...!

Top články

Více

Nejnovější diskuze

FEASTEM - World Delirium

Pavel borovička anonym
27.08.18 | 12:30:30

DIMMU BORGIR - Puritanical Euphoric Misanthropia

vlada_t anonym
01.06.18 | 08:03:27

KING SIZE - King Size

Jana Škripová anonym
08.04.18 | 21:37:43

SANTANA - Shape Shifter

Bohumil Mišurec anonym
04.04.18 | 17:26:47

Gary Numan - Pure

Vojta anonym
09.03.18 | 11:35:36

OLYMPIC - Jedeme, jedeme

Péťa Jandodfil anonym
01.03.18 | 20:12:03

LAKE OF TEARS - Illwill

JB anonym
05.02.18 | 04:48:01

FEAR FACTORY - Genexus

stefanos anonym
04.01.18 | 20:19:40

MECHINA - Acheron

Petr anonym
28.11.17 | 14:18:03

DEVIN TOWNSEND PROJECT - Deconstruction

insun anonym
14.10.17 | 11:13:24

Více

Audio

ZNOUZECTNOST - Beat Simplicitas

Čech Orba
Přehrát
Každý věk má hrdiny
Přehrát
Jedeme v autě
Přehrát

Beata Hlavenková - Theodoros

Ιανουάριος
Přehrát
Φεβρουάριος
Přehrát
Μάρτιος
Přehrát
Απρίλιος
Přehrát

DARK GAMBALLE - Zatím dobrý

Bon Pari
Přehrát
Netopýr
Přehrát
Svět za dekou
Přehrát

Více

Video

ARCHEONIC

26.12.16


AWRIZIS

14.10.16


X-CORE

13.10.16


MALIGNANT TUMOUR

20.09.16


SLAYER

07.09.16


Více

Facebook   MySpace   YouTube